Grafički dizajn

Grafički dizajn

Grafički dizajn i stvaranje svoje online korporativnog identiteta

 

 

Grafički dizajn

 

Svako ko radi u prehrambenoj industriji ili restoran znati da prodaju hranu za ljude prvo s očima, a zatim sa svojim nepce. Zanimljivo je, uprkos znajući tu činjenicu mnogi vlasnici sajtova koji se odnose na hranu sigurni da posjetiteljima stranice jesti svojim očima prvi. U stvari, ako pogledate na većini lokaliteta u vodi restoran u vašem području, oni teško fokusirati na tekst (izbornicima, itd) u ukupnom dizajn stranice, ali ne mogu prodati svoje oči na cvrčanje da odrezak ili moderne jela od tjestenine vojska oni žele da pitate, a potom recite svojim prijateljima.
Stvaranje veliki foodie stranice nije baš raketna znanost, ali stavio sam ove korisne savjete da vam pomoći uz svoj digitalni, kulinarsko putovanje.

 

Možete imati najviše amazing izbornika planete, ali slika vrijedi tisuću riječi, kako kažu. Na osnovu toga da je prva stvar koju bilo posjetitelja na vaše stranice dobre hrane treba vidjeti je impresivna visoke rezolucije fotografija vašeg potpisa jelo – on mora imati puno “Wow!” Faktor koji stomak posetioca počinje da growl. Prodaja na prvi oči i vaš apetit će se pratiti. Oh, i pobrinite se da je prva slika zauzima većinu svoju početnu stranicu, jer želite ugravirane u njihovom mrežnjačama za ostatak dana.

 

Kvalitet dizajna će utjecati na identitet Vaše online poslovanje

Znate fantastičan izbornik koje sam spomenuo u posljednjem bod iznad? Na Guess je vrlo tekstualni svoj jelovnik, zar ne? Nema slika za pokazati upravo ono što čini svaki obrok, i baš kao što Delicious zapravo može biti? Ti nedostaje važan element angažman posjetitelja ovdje, jer ste ih prodali jelo sliku potpis na svoju početnu stranicu s, tako da sada morate graditi na ovo iskustvo prikazivanjem slike za svaku stavku na svom meniju – do Petak bezalkoholnih pića. Samo se pobrini da ove slike su optimizirane za brzo učitavanje, ali koji mogu nastati kaznu od SEO za web stranicu koja izgleda sjajno, ali opterećenja kao posjetitelji su i dalje na dial-up webdizajn.com/graficki-dizajn.

 

Iako ove vrste kaligrafije stil pisma može izgledati predivno, od estetskog gledišta oni će učiniti sve da prodati vaše poslovanje – u stvari, to može imati suprotan efekat. Veliki tipografija je nešto što većina vlasnika kuća stranicama ignorirati na vlastitu odgovornost. Tipografiju vašeg sheme boja također igra ulogu, s jednostavnom činjenicom da je upotreba ukusne crvene boje u tipografiji i ukupni dizajn web stranica, mogu i da će promovirati osjećaj gladi i svojim posjetiteljima. Ne pitajte me zašto – to je samo način na koji ljudski mozak radi.

 

Jednom kada imate sve vrijeme ove napore u stvaranje profesionalne, web stranicu za vaše poslovanje je vrlo važno da si pustio svojim posjetiteljima iskoristite svoje marketinške sadržaja za vas, dodajući razuman izbor dugmadi Social sharing sa svojim site mouthwatering. Ljudi očekuju da bi mogli dijeliti veliki foodie stranicama sa svojim prijateljima na Facebook, Twitter i Pinterest, tako da se to tako lako kao ljudski moguće za njih.